Limited edition armband van Nanna van Blaaderen

Limited edition armband van Nanna van Blaaderen

Mijn favoriete designer/kunstenares Nanna van blaaderen.

Mode als kunst, dat is wat Nanna van Blaaderen creëert met wol, ik ben enorm fan van haar ontwerpen, ik wikkel me in haar grote wollen vest en geniet van de herfst, nu mag ik mijn collectie aanvullen met haar Limited edition zachte wollen armband.

Resilience symboliseert de zachte (veer)kracht van de vrouw en merino wol

Over Nanna van Blaaderen:

Het merk NANNA VAN BLAADEREN ontwerpt 100% natuurlijke mode en home wear. Haar kwalitatief hoogwaardige ontwerpen, vrijwel altijd gemaakt van merino wol, zijn een ode aan de schoonheid van de natuur. Haar vakmanschap, gevoel voor innovatie en boeiende vormtaal zijn niet onopgemerkt gebleven. Nanna van Blaaderen ontwierp exclusief voor AEG een design armband van wol ter ere van Wool Week 2015

AMSTERDAM, oktober 2015 – AEG heeft ontwerpster Nanna van Blaaderen gevraagd om exclusief voor AEG een wollen sieraad te ontwerpen. Deze limited edition armband is in geselecteerde winkels in Amsterdam tijdens de vierde editie van de Wool Week, van 12 tot en met 18 oktober, verkrijgbaar.

De keuze voor Nanna van Blaaderen is niet toevallig. Haar kwalitatief hoogwaardige ontwerpen zijn vrijwel allen gemaakt van Merino wol en onlangs is haar werk bekroond met de International Woolmark Prize 2015 voorwomenswear.  Tijdens de Wool Week geven Nanna van Blaaderen en AEG de design armband, die volledig uitgevoerd is in merino wol, cadeau aan alle kopers van een van wollen item. De deelnemende winkels zijn Stills Atelier, Pauw en Bugaboo.

 We do NOT deliver products from August 16 to September 5 Sorry for inconvenience.