Kokerrok supertrash

Kokerrok supertrash

Happy with my new pencilskirt from Supertrash

When I met Olcay, the founder of Supertrash, she told me that she adores pencilskirts. Thats what we see in her new collection, we love it! She told me also to wear it with high heals of course. Yes dear, I will, but when I am going to pick up my kids from school, I wear my sneakers together with my jeans pencilskirt!!

Happy met mijn kokerrok van Supertrash

Toen ik Olcay persoonlijk een keer mocht spreken bij Opnieuw in breda, vertelde ze me dat ze gek is op kokerrokjes, dat zie je ook in haar mooie collectie! Deze stoere en super vrouwelijk jeans kokerrok Sammi is terug van weggeweest, Olcay zIet haar rokjes graag met een mooie pump, ik ook maar als ik de kinderen van school moet halen trek ik snel even een leuk sneakertje eronder aan!

Buy kokerrok Sammi

 

BUY MY FAV

 

 

 

 

 We do NOT deliver products from August 16 to September 5 Sorry for inconvenience.